Selasa, 17 Jun 2014

KELEBIHAN PELAPIK TILAM DHUHA (BIO VELOCITY SLEEP MATE)


Teks  :  Nik Norliza Nik Mat
Foto  :  Carian Google
12 SEBAB KENAPA BVSM SANGATTTT BESSTTTT!!!!
1. Tak perlu makan, minum atau sapu.
2. Tak mengganggu ubat-ubatan lain
3. Tiada kemungkinan lupa - kecuali kalau ada org yang lupa tidur

4. Boleh diguna tanpa kesedaran pengguna (untuk yg jenis in denial tu)
5. Tiada alergi - healing crisis mungkin ada sekejap, tapi alergi tiada
6. Tiada kemungkinan overdos - tiada istilah aura kita terlampau stabil atau kita ada terlampau banyak tenaga
7. Boleh membantu kesihatan dari akar umbi (root cause). Dengan perubatan konvensional kita merawat simptom, kadang kita tidak tahu atau tidak cari pun puncanya. Dengan BVSM kita beri badan kita sendiri keupayaan untuk kembali sihat secara semulajadi. Badan kita tahu keutamaan apa yang hendak dirawat dahulu.
8. Jimat - beli sekali pakai bertahun. Kalau kita andaikan bvsm ni tahan 2 tahun je, kos sebulan ialah rm1288 ÷ 24 bulan = rm53.666666 sebulan je. Jadi kos sebulan harus lebih rendah, sbb bvsm mungkin boleh tahan lebih lama dari 2 tahun
9. Mudah dibawa ke mana2 - ringan, fleksibel, tanpa wayar / bateri, tidak perlu recharge kecuali dengan cahaya matahari waktu dhuha yg ada kat mana2 jugak, walaupun tgh2 hutan belantara 
10. Boleh diguna pelbagai cara - standard sbg lapik tilam, masuk dlm sarung comforter guna sebagai selimut, bantal, bantal golek... duduk dpn tv boleh letak atas lutut, bungkus kepala klu migraine, bungkus baby kuning, lapik belakang dlm kereta, boleh bawak masuk hospital (ckp kata selimut extra takut sejuk xdok sapa larang)
11. Satu barang bantu semua jenis sakit kecuali mati. Org yg bnyk sakit biasa mkn mcm2 utk sihat sampai buleh isi bakul besor sbb ubat dia target 1 perkara aje. BVSM tingkatkan keupayaan badan rawat diri sendiri. Pakai dia 1 je, dgn izin Allah macam2 selesai.
12. Boleh kongsi. Klu dh kawin dh tentu boleh kongsi suami isteri (kat sini kos penggunaan dah turun lagi, jadi rm26.83333333 je) Anak demam boleh bungkus dia sekejap, mak sakit lutut boleh bg pinjam sekejap.... mmg ada family yg main pinjam2 gini sebelum boleh nk dptkan sendiri punya.
BERMINAT ? DAPATKAN DARI AGEN KAMI.
 SILA CALL/SMS/WHASSUP UNTUK MAKLUMAT LANJUT
012-9696 975 (PN NIK)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan